Отдалечени работни места които ни вдъхновяват
Отдалечени работни места които ни вдъхновяват, полезна и интересна информация от експертите по търсене на работа в България - informjobs.com

Отдалечени работни места

Забавни, вдъхновяващи отдалечени работни места, които се наемат точно сега. Тази година със сигурност изглежда, че е малко неумолима в стрес, тревожност и непредсказуемост. Но много работни места имат някакъв елемент на позитивност и щастие - или просто звучи забавно за правене. Ето защо съставихме списък с 10 забавни, вдъхновяващи отдалечени работни места. Надяваме се, че ще го приемете в безгрижния дух, предназначен!
  1. Мениджър за успех на клиентите

HappyCo е платформа за операции в реално време за управление на имоти. Като мениджър за успех на клиентите, вие ще носите отговорност за предоставянето на изключително обслужване на клиентите на съществуващите клиенти. Това включва редовни срещи с клиенти, за да се направят стратегически препоръки, да се отговори на техните притеснения и да се помогнат да се намерят решения за тях.
  1. Бизнес-към-бизнес мениджър маркетинг на съдържанието

Calm.com разработва цифрови и физически продукти, които помагат на хората да намерят спокойствие и релакс. Мениджърът за маркетинг на съдържание от бизнес към бизнес помага за по-нататъшната мисия на Calm да направи света по-щастлив и по-здрав чрез разработване на стратегия за маркетинг на съдържание за увеличаване на трафика на сайта, генериране на нови потенциални клиенти и подкрепа за ангажираността на клиентите.
  1. Специалист по клиентско щастие

Introvoke е вграждащ продукт за събития на живо, който помага на клиентите да създават интегрирано изживяване на марката, като позволява на марките да превърнат уебсайта си в дигитална сцена. Специалистът по удовлетворението на клиентите отговаря на телефонни, чат и имейл билети, идентифицира области за подобрение в обучението на клиентите и помага за актуализиране на пътната карта на продукта.
  1. Здравен консиерж

CVS Health е водеща здравна компания, която се присъедини към Aetna през 2018 г. Консиержът на CVS Health ангажира, консултира и обучава членовете, за да предоставят индивидуална здравна програма, съобразена с уникалните нужди и предпочитания на всеки член. Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *