Бяла пица с чесън и домати
Бяла пица с чесън и домати. Рецепта за вкусен топинг за пица с чесън от - sofiapizzaonline.com.

Бяла пица с чесън и домати

Нямате пресни домати? Няма проблем! Тази бяла пица с печен чесън ще ви даде летни вибрации (и носталгични вкусови спомени) през цялата година. Обичам всичките си рецепти за пица, но тази е изключително специална. Напомня ми за резенчетата домати с чесън, нарязани на кубчета, които бих поръчал късно през нощта в Манхатън, още в началото на двайсетте, когато живеех в Ню Йорк. Това напомня на съпруга ми Джон за ежемесечните вечери за пица, които той очакваше с нетърпение като дете в Южен Джърси, когато семейството му поръчваше пай като този от любимия си местен магазин за пица. Не е ли удивително как най-простите храни – в този случай обикновена бяла пица с печен чесън и консервирани домати – могат да задържат толкова много сила? Минута или две след като плъзнах първия си тест на тази рецепта върху стоманената плоча за печене във фурната, чух как Джон затвори лаптопа си и последва носа си към кухнята. — Какво, по дяволите, правиш? попита той. „Не мога да се концентрирам. Тук мирише невероятно.“ Накарах го да изчака, докато коричката набъбне и започне да се овъглява на петна, след което отворих фурната, за да разкрия готовата пица, пейзаж с аромат на чесън от яркочервени върхове домати, бълбукащо сирене, малки мазни едри и петънца риган.

„Уау. Това е ТОЧНАТА пица, която обичах, когато пораснах“, учуди се Джон.

Хаосът на деня веднага се разнесе, заменен от вкусни, чеснови спомени. Засмях се при мисълта, че Джон и брат му се карат за последното парче от желаната пица Slacks. Джон се опита да си представи млада Пег твърде късно в Ийст Вилидж, в пиян търсене на мазни резени домати. Докато нашият 3-годишен син играеше с магнитните си плочки в другата стая, 100% забравяйки, че родителите му някога са имали минали животи, Джон и аз се скупчвахме около гореща пица, споделяйки спомени от много по-прости времена. Ако това не е комфортна храна, не знам какво е.

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ

Похарчете няколко допълнителни долара за висококачествени консервирани домати за тази рецепта. Тъй като има толкова малко гарнитури, вкусът на доматите (или липсата на такъв) наистина ще изпъкне. Когато си хапнете вкусна пица никога не забравяйте да си направите и съответните упражнения по лечебна гимнастика. Интересно и полезно видео за пица може да видите ТУК Снимки на бяла пици с чесън, може да видите разбира се в Google Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *