Счетоводните услуги, предлагани от фирмата ни

Още информация за счетоводните услуги, които ние предлагаме

В допълнение към всичко казано в предишната ни статия, счетоводните услуги са необходими и за водене на отчет на служителите. Не е необичайно бизнесът да наема служители на пълен работен ден, но данъчното и трудовото законодателство налагат набор от изисквания за наемане. Всяко лице във фирмата трябва да бъде надлежно регистрирано, като изчисляването на средствата, които се полагат на всеки служител, също е от компетенциите на счетоводителя.

Какви са предлаганите услуги?

Като част от работата с персонала, специалистите на фирмата ни предлагат следните счетоводни услуги:
  • Поддържане на кадрови досиета, попълване на картони за всеки служител, съхраняване на документация;
  • Изчисляване на заплати и други задължителни плащания, предвидени от действащото законодателство;
  • Изчисляване на данъци за всеки служител, както и изчисляване и плащане на задължителни вноски към Фонда за социално осигуряване и Пенсионния фонд на Украйна.
След като се доверите на специалистите на нашата компания, можете да сте сигурни, че всички ваши служители са регистрирани в съответствие с действащото законодателство, всички промени се вземат предвид във всеки отделен случай и всички данъци и задължителни плащания са ясно изчислени и платени.

Подготовка за данъчна ревизия

Друга важна задача във връзка със счетоводните услуги, която решават специалистите на компанията ни, е подготовката за данъчни ревизии. Данъчните посещения никога не са навреме, така че трябва да сте подготвени за тях. Нашите професионалисти ще извършат предварителен преглед на документацията на Вашата фирма и ще идентифицират евентуални слабости. Ще ви кажем как да разрешите определени проблеми. Освен това професионалистите на фирмата ни за счетоводни услуги ще подготвят документи за следващия одит. Специалистите на нашата компания знаят как правилно да извършват определени бизнес транзакции, дори ако те не са характерни за организацията. Ние ще Ви помогнем да извършите всяка сделка бързо и безпроблемно.
Ползи от работата със счетоводна фирма
Доверявайки се на добра, професионална фирма за счетоводни услуги, Вие получавате надеждна подкрепа при проверката. Наш професионалист ще присъства при посещението на данъчните власти и няма да допусне нарушения на закона. Ако инспекторите извършат неправомерни действия, ще подготвим възражения и ще сезираме по-горестоящи органи с искане за преглед на резултатите от данъчната проверка. Ако това не даде резултат, нашите специалисти ще се обърнат към съда и ще постигнат решение относно незаконосъобразността на процедурата. С нашите специалисти винаги ще бъдете под надеждна защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *