Oще видове автомобилни масла Selenia

Aвтомобилни масла Selenia - Моторно масло Selenia WR Diesel 5w40

Маслото Selenia WR е предназначено за превозни средства, работещи с дизелово гориво, включително такива, оборудвани с нови двигатели с турбокомпресор с висока мощност и системи за предкамерно впръскване на гориво, като JTD и common rail. Съдържа специални компоненти, които предотвратяват окисляването и износването на частите, както и образуването на отлагания от твърди остатъци от продукти от изгарянето на гориво върху всички части на двигателя и компонентите на системата за зареждане. Благодарение на своите повишени вискозитетни характеристики, Selenia WR поддържа надеждна работа на двигателя при студен старт и вариращи работни температури. Спецификации и одобрения: SAE 5W40, ACEA B3, API CF, MB 229.1, VW 502/505. Препоръчва се за FIAT Ducato 244, Scudo.

Aвтомобилни масла Selenia - Моторно масло Selenia K 5w40

Синтетичното моторно масло SELENIA K 5W40 е предназначено за защита на бензинови двигатели Благодарение на уникалните компоненти, включени в маслото, се постига висока устойчивост на окислителни процеси, осигурява се максимална защита на всички части на двигателя в режим на работа "старт-стоп" (типичен за градски условия) и се поддържа висока производителност на двигателя при различни климатични условия. условия на работа. Препоръчва се за FIAT Doblo 223, Punto, Bravo, Albea, Linea.

Моторно масло Selenia Star 5w40

Високоефективното моторно масло SELENIA StAR е специално създадено за защита на двигателя. Благодарение на иновативния състав на маслото се осигурява максимална мощност при двигатели от ново поколение, като Alfa Romeo JTS, и се улеснява студеният им старт. Вискозитетът на маслото не се променя в широк температурен диапазон. Маслото съдържа специална добавка против износване, която осигурява надеждна защита на всички части на двигателя дори в състояние на тънък маслен филм. Препоръчва се за Alfa Romeo 159, Brera.

Моторно масло Selenia Multipower C3 5w30

Синтетичното моторно масло е идеално за различни модификации на бензинови и дизелови двигатели, които изискват масла, които могат да намалят образуването на сулфатни, фосфатни и серни отлагания. Осигурява максимална ефективност на филтърната система, предотвратявайки запушване и запушване. Удължава полезния живот на катализатора на бензинов двигател. Проявява свойства за пестене на гориво и против износване. Отговаря на новите изисквания на спецификацията ACEA C3. Препоръчва се за FIAT Fullback.

Подходящо ли е автомобилното масло Selenia WR Pure Energy 5w-30 за моя автомобил?

На опаковката на моторното масло Selenia WR Pure Energy 5w-30 ще намерите много различни имена и съкращения. Често в такива маркировки производителят посочва основните характеристики на моторното масло. Благодарение на това можете лесно да определите дали това двигателно масло е подходящо за вашия автомобил или не. Препоръчваме ви, заедно с експертите на Oiler, да прегледате основните имена и маркировки на моторното масло Selenia WR Pure Energy 5w-30.

Какво твърди производителят на автомобилни масла Selenia?

Selenia WR Pure Energy 5w-30 е висококачествено синтетично моторно масло, предназначено за автомобили, оборудвани с най-модерните дизелови двигатели. Препоръчва се за автомобили Фиат.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *